de Fietscoach

Welkom bij De Fietscoach - Jouw Specialist in Bergfietsavonturen!

De Fietscoach is een unieke fietsvereniging die zich richt op zowel sociale ritten op het vlakke terrein als op de gespecialiseerde training voor bergklimmen. 

Wij combineren deskundige begeleiding met een passie voor bergen en avontuur, en bieden een ongeëvenaarde ervaring voor fietsenthousiasten van alle niveaus.

Tijdens het winterseizoen organiseren wij binnen trainingen op de Wattage bij Olympia Sport & Health, zodat je ook in de koudere maanden fit blijft. Gedurende de rest van het jaar genieten we ook van mooie buitenritten door Nederland en, voor onze leden, van exclusieve fietsreizen in binnen- en buitenland.

Onze vereniging staat bekend om het organiseren van onvergetelijke fietsreizen waarbij je jouw klimvaardigheden ontwikkelt en de mooiste berglandschappen verkent. Of je nu op zoek bent naar sociale en sportieve ritten op het vlakke terrein of deskundige begeleiding voor intensieve bergtraining, bij De Fietscoach ben je aan het juiste adres.

Naast onze ritten en reizen bieden wij een totaalpakket aan, inclusief fiets- en krachttraining en persoonlijk voedingsadvies. We ondersteunen elkaar in het bereiken van fietsdoelen en zorgen ervoor dat je altijd een stap vooruit bent.

Wil je meer weten over onze fietsreizen en diensten? Neem gerust contact met ons op via defietscoach@gmail.com of bezoek onze website op www.defietscoach.com. Volg ons ook op Instagram via @de_fietscoach voor het laatste nieuws en inspiratie.

Sluit je aan bij De Fietscoach en ervaar de ultieme fietsbeleving, zowel op het vlakke als in de bergen!

Olympia Sport and Health Noordwijk
  • Leuk bericht? Deel het met je vrienden!