Courgette pasta
Ingredienten
- 1 courgette
- 1 tomaat
- 1 ui
- 1 rode paprika
- 1 teentje knoflook
- 150 gram rundergehakt
- 200 ml gezeefde tomaten
- verse tijm en oregano
- 2 el kokosolie
- peper en zout naar smaak
Bereidingswijze
Was de courgette en maak met de spiraalsnijder lange slierten van de courgette. Als je stukjes van de courgette overhoudt, voeg dit later toe aan de saus.
Snij de tomaat, ui, knoflook en paprika fijn.
Verhit in een pan 1 eetlepel kokosolie. Voeg hier het gehakt aan toe en bak totdat het gaar is.
Voeg hier vervolgens de ui, knoflook, tomaat en paprika aan toe en roerbak tot dit gaar is.
Voeg aan het gehakt de gezeefde tomaten, verse kruiden, peper en zout toe. Als de saus te dik wordt, voeg dan een beetje water toe. Laat dit even pruttelen.
Optioneel: Verhit ondertussen in nog een pan 1 eetlepel kokosolie. Voeg hier de courgetteslierten aan toe en roerbak een paar minuten.
Doe op een bord eerst de courgetteslierten en vervolgens de saus, net zoals bij gewone pasta.
Eet smakelijk!
- Leuk bericht? Deel het met je vrienden!